Subcommissie over het koninklijk besluit van 25 oktober 2018 betreffende de voorwaarden voor het uitbaten van kansspelen en weddenschappen via informatiemaatschappij-instrumenten

Raadpleging van de online kansspeloperatoren

De subcommissie over het koninklijk besluit van 25/10/2018 betreffende de voorwaarden voor het uitbaten van kansspelen en weddenschappen via informatiemaatschappij-instrumenten (KB +), die beoogt te verduidelijken hoe het KB zal worden uitgevoerd, wenst de laatste praktische opmerkingen van de kansspeloperatoren met een aanvullende vergunning te verzamelen met betrekking tot het koninklijk besluit om haar standpunt bij te werken.

Kunt u uw laatste opmerkingen sturen naar jonathan.vandamme@gamingcommission.be en/of barbara.masquelier@gamingcommission.be voor vrijdag 4 oktober 2019?

De online kansspeloperatoren zullen ook de gelegenheid hebben om hun opmerkingen op dinsdag 15 oktober 2019 om 13u aan de subcommissie voor te stellen. Wij vragen u om de naam van de persoon die u zal vertegenwoordigen te bevestigen voor vrijdag 11 oktober 2019 aan barbara.masquelier@gamingcommission.be. Het aantal vertegenwoordigers dat deze vergadering kan bijwonen is erg beperkt.

U vindt hier het koninklijk besluit waarvan sprake.